Okta voor het zesde jaar op rij leider in het Gartner® Magic Quadrant™ for Access Management

We zijn er trots op dat Okta in 2022 voor het zesde opeenvolgende jaar door Gartner® is uitgeroepen tot leider in het Magic Quadrant™ for Access Management en de hoogste positie inneemt op de as voor het vermogen om uit te voeren (Ability to Execute).

sGWysWXU J3XgucKUB36uiNaTCTkBK5EtR8oMrbbxVXG9OzESGy38GbkVIfCzg0vXh4mIkh0pSC8ZfcfyW2GpNn6lBed DUbhwHjcN nEdObmIrIhROQFrXI ZpksV4sEJxbFwJDDmgH6RJhY4F3jqZYhy41ifGadVa0T55q8BtNqlfQO6lPrapb HiTGg

Dit is het tweede jaar op rij dat Okta bovenaan staat voor het vermogen om uit te voeren, wat volgens ons het bewijs is van onze sterke focus op succes voor de klant en ons commitment aan innovatie.

We hebben het Okta Identity Platform in het afgelopen jaar op verschillende punten vernieuwd, vanuit onze visie dat iedereen veilig elke technologie moet kunnen gebruiken. Het gaat daarbij om nieuwe B2B SaaS-mogelijkheden, mogelijkheden voor devicecontext en passwordless gebruik, admin-rollen op maat en een implementatieoptie voor privéclouds voor Azure. Ook zijn er nieuwe functies zoals Actions, Credential Guard, Workflows en Okta Identity Governance.

Onze investeringen in het bieden van de beste identity-oplossing in zijn klasse hebben hun vruchten afgeworpen. Eerder dit jaar zijn we bovendien in Gartner® Peer Insights™ aangemerkt als Customers’ Choice for Access Management, een erkenning waaraan wij grote waarde hechten omdat deze gebaseerd is op reviews van klanten in alle beoordeelde categorieën.

We zijn dankbaar voor de mogelijkheid om de strategische partner te zijn die onze klanten kiezen om veilig verbinding te maken met alles wat voor hen belangrijk is. Ik wil het team graag bedanken voor hun grote inzet die deze uitstekende plaatsing mogelijk heeft gemaakt en ik verheug me op wat er nog komen gaat.

Lees ook het volledige rapport voor 2022 en neem deel aan onze tiende jaarlijkse Oktane-conferentie (8-10 november) om meer te weten te komen over onze nieuwe visie voor identity.
 

*Gartner, Magic Quadrant for Access Management, Henrique Teixeira, Michael Kelley, Abhyuday Data, Brian Guthrie, James Hoover, 1 november 2022.

Dit diagram is gepubliceerd door Gartner, Inc. als onderdeel van een groter onderzoeksdocument en moet worden beoordeeld in de context van het hele document. Het Gartner-document is op aanvraag beschikbaar bij Okta.

Gartner geeft geen goedkeuring aan leveranciers, producten of diensten die in haar onderzoekspublicaties worden vermeld en geeft geen adviezen aan gebruikers van technologie om alleen de leveranciers met de hoogste scores of een ander predicaat te kiezen. De onderzoekspublicaties van Gartner bevatten de meningen van de onderzoeksorganisatie Gartner en mogen niet worden beschouwd als vaststaande feiten. Gartner wijst alle garanties, impliciet of expliciet, met betrekking tot dit onderzoek af, inclusief alle garanties van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel.

Content van Gartner Peer Insights verwijst naar de meningen van individuele eindgebruikers op basis van hun eigen ervaringen. Deze mogen niet worden beschouwd als vaststaande feiten en vertegenwoordigen niet de meningen van Gartner of aan Gartner gelieerde ondernemingen. Gartner doet geen aanbevelingen voor leveranciers, producten of diensten die in deze content worden vermeld, en wijst alle garanties, impliciet of expliciet, met betrekking tot deze content en de juistheid of volledigheid hiervan af, inclusief alle garanties van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel.

Gartner en Magic Quadrant zijn gedeponeerde handelsmerken en servicemerken, en PEER INSIGHTS is een handelsmerk en servicemerk van Gartner, Inc. en/of zijn gelieerde ondernemingen in de Verenigde Staten en andere landen. Deze worden hier met toestemming gebruikt. Alle rechten voorbehouden.